Een leuk cadeau voor je collega? Voor een jarige collega, een jubileum, een bedankje of een afscheid. Er is altijd wel een goede reden om een cadeautje voor je collega te kopen. Maar wat zijn nu de leukste cadeaus om te geven? Wij helpen je graag op weg!

Verjaardagscadeau voor een collega

Hieperdepiep hoera! Hoe leuk en attent is het als je werkgever ook aan je denkt op je verjaardag? Dat je felicitaties en een leuke verjaardagsattentie mag ontvangen. En het mooie is; een verjaardagscadeau hoeft helemaal niet groot te zijn, het gaat om de intentie. Een klein pakketje door de brievenbus met een persoonlijke boodschap kan groots ontvangen worden.

Zoals brownies door de brievenbus, verjaardagschocolade, een verjaardagskaart, brievenbusbloemen. Zoals wij altijd zeggen; niet het vele is goed, maar het goede is veel. Geef jij wel eens een cadeau aan een jarige collega?

Cadeau beterschap collega

Ziek zijn is nooit leuk. En als een collega zich niet goed voelt, dan wil je degene graag wat extra aandacht schenken. Met een beterschapswens, wat extra vitaminen of een hart onder de riem steken. Dat kun je doen met een fruitmand, een fleurige bos bloemen met een hartverwarmende boodschap, of een Pathe thuis bon met wat lekkers erbij. Weten dat er aan je gedacht wordt doet iedereen goed!  Wat geef jij aan je collega als je iemand beterschap wilt wensen?

Geboortecadeau of kraamcadeau collega

Een collega gaat met zwangerschapsverlof. Of er is een kindje geboren en je wilt graag een kraamcadeau versturen. Kijk dan eens bij deze schattige knuffels en rompertjes. Laat de naam van de baby en de geboortedatum bedrukken op deze producten. Ook de geboortevlaaien vallen altijd goed in de smaak, letterlijk en figuurlijk. op de taart kan je de naam van het kindje laten printen. Of je nu kiest voor knuffels of vlaaien: je hebt een persoonlijk cadeau, wat altijd erg gewaardeerd wordt!

Attentieservice van Fleurtjedag

Wil jij het bezorgen van cadeaus op de bijzondere momenten van je collega’s automatiseren? Dat kan middels de attentieservice van Fleurtjedag.
1. Kies het moment
2. Kies het gewenste cadeau
3. Activeer de service in Loket.nl

Klaar! Wij zorgen ervoor dat iedereen op de geselecteerde moment verrast wordt met een persoonlijke attentie van jouw bedrijf.
Geen Loket.nl? Geen nood, ook voor jou kunnen wij de attentieservice activeren. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

 

Voor elke gelegenheid een passend cadeau. Bekijk hier het gehele assortiment.