Op deze website hebben we het vaak over Loket NL. Ken jij deze software nog niet? Op deze pagina leggen we uit wat Loket NL is en wat het voor jou kan betekenen.

Salarisadministratie en HR

Loket.nl maakt het bijhouden van je HR- en salarisadministratie  heel eenvoudig. Salarisverwerking en slimme HR-mogelijkheden: alles in één online applicatie. Slim en flexibel.
Zij zien het als missie om jou als ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen zij door salarisprocessen te automatiseren, koppelingen te maken met andere applicaties en de samenwerking met je medewerkers te optimaliseren.

HR Software Loket NL

Eenvoudiger, efficiënter en leuker. Loket.nl biedt je een compleet personeelssysteem met alle functionaliteiten die je in HR software zoekt. Van alle salarispakketten is Loket.nl het snelste, maar ook het meest robuuste pakket. Van een verlofapp voor je medewerkers tot aan een volledig digitaal personeelsdossier. Verlof-saldi voor al je medewerkers bijhouden en inzicht in de bezetting door een overzichtelijke verlofkalender. Zo wordt verlofregistratie heel makkelijk.

Meer dan salarissoftware

Bij het in dienst hebben van medewerkers komt meer kijken dan alleen salarisverwerking. Loket.nl heeft uitgebreide HR-functionaliteiten in de applicatie ingebouwd. Of het nu gaat om het bijhouden van het ziekteverzuim, het vastleggen van verstrekkingen of het laten aanvragen van verlof. Met de praktische HR oplossing regel je het eenvoudig.  Rapportages en dashboards geven je meer inzicht in de performance van jouw bedrijf. Dit leidt tot waardevolle management- en stuurinformatie.Loket heeft ook een kennisbank ontwikkeld met diverse relevante onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan:

WKR 2022
Goed werkgeverschap
Uitleg loonstrook

Werknemerloket inloggen

Het Werknemerloket zorgt voor een efficiënte communicatie met je werknemers door processen en documenten te digitaliseren. Medewerkers kunnen inloggen op het werknemerloket voor verschillende functionaliteiten van een verlofaanvraag indienen tot het toevoegen van een bonnetje aan een declaratie. In het Werknemerloket maak je werknemers hiervoor eenvoudig verantwoordelijk.

Loket NL en Fleurtjedag

Op de meest moderne manier en uiterst veilig zijn er integraties met meer dan 100 veelgebruikte bedrijfsapplicaties. Zo rekent een applicatie bijvoorbeeld automatisch de woon-werkafstand uit door een koppeling met Google Maps. Vanuit tijdregistratiesystemen worden uren automatisch ingelezen in de salarisadministratie en journaalposten worden automatisch ingelezen in het financiële systeem.

Maar een hele handige koppeling is natuurlijk de koppeling van Fleurtjedag aan Loket.nl.
Met deze koppeling kun jij je het inkopen van je zakelijk geschenken automatiseren, standaardiseren en daardoor kun je je kosten voor relatiegeschenken enorm reduceren.

Wil je meer weten over deze koppeling? Klik hier voor meer informatie en direct activeren.

Wil je meer weten over Loket? Download hier de brochure.