Attent op het juiste moment

Jouw waardering maak je onze zorg. Je mensen een cadeau geven hoort leuk te zijn én te blijven. We snappen dat het een behoorlijke klus is om alle bijzondere momenten van je collega’s te onthouden, een cadeau te vinden, een kaartje te schrijven en alle administratie rompslomp eromheen te regelen. Precies daar maakt Fleurtjedag voor jou het verschil. Wij het praktische, jij het plezier.

De voordelen van werken met Fleurtjedag:
🎁 Betaal alleen voor de bestelde cadeaus
🎁 Profiteer van onze creativiteit, innovatie en oplettendheid
🎁 Bespaar tijd en geld met dit slimme inkoopbeleid

Loket.nl en Fleurtjedag
Fleurtjedag_marloes van den oord

Zo werkt maximaal attent zijn met minimale inspanning

Fleurtjedag werkt samen met Loket.nl. Een veilige manier van data-uitwisseling: alle benodigde gegevens staan in die hr-software en dat betekent dat je nooit meer lijsten met persoonsgegevens hoeft uit te draaien. Vandaag contact? Morgen geregeld.

1. Zet aan
In Loket.nl vind je Fleurtjedag onder ‘extra producten’. We helpen je — als je er niet uitkomt en als je dat gewoon lekker makkelijk vindt.

2. Stel je account in: sneller geregeld dan koffie zetten
Voor welke gelegenheden wil je ruim op tijd een bericht ontvangen, zodat je geen enkel belangrijk moment mist?

3. Verras je collega’s
Kies je cadeau(s) uit de zorgvuldig samengestelde selectie. Er is overal rekening mee te houden met handige instellingen: niet-giftige bloemen vanwege katten en geen wijn naar de jonge stagiair.

4 Geniet van het gemak én loyale mensen
Laat je blijk van waardering, een felicitatie, een bedankje of een hart onder de riem met een gerust hart aan ons over. Zodat je mensen blij blijven.

Fleurtjedag.nl

Een jarige verrassen met een prachtige bos bloemen, een relatie bedanken voor de fijne samenwerking met een mooie wijn of de eerste werkdag van een nieuwe werknemer een feest maken met een heerlijke slagroomtaart. Dat wil je allemaal wel, maar dat kost tijd. Veel tijd. Het goede nieuws: dat is verleden tijd.

De signaleringsfunctie is de veel handigere vorm van de verjaardagskalender op de wc. Moeiteloos op de hoogte van bijzondere momenten, want je krijgt ruim op tijd een herinnering. Wij hebben overal over nagedacht, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Met Fleurtjedag…
• ben jij altijd ruim op tijd op de hoogte van de bijzondere momenten van je medewerkers en relaties
• kies je zelf welke verrassing de ontvanger krijgt: bijvoorbeeld een bijzonder boeket voor de verjaardagen (van het hele bedrijf, een afdeling of één collega) of een waardevol geschenk voor jubilea
• ben je met minimale inspanning maximaal attent, doordat wij al het praktische én het denkwerk uit handen nemen

Je stelt, samen met ons, als je dat wil, eenmalig je account in en je zit voor een heel jaar gebakken. Je kiest de cadeaus die je wil laten bezorgen, wanneer (verjaardagen, jubilea en welke momenten jij dan ook maar belangrijk vindt), bij wie (op functie, afdeling, inclusief oproep- en invalkrachten of juist niet) en welke persoonlijke boodschap erbij mag.

Fleurtjedag_dit zijn marloes en patty
Kies icoon
Fleurtjedag vind je onder “extra product”
in Loket.nl
Bestel icoon
Maak gebruik van de geautomatiseerde cadeauservice
of bestel eenmalig
Verras icoon
Wij krijgen een signaal uit Loket.nl en
verrassen jouw collega’s precies op het juiste moment!
Geniet icoon
Wij ontzorgen jou.
Met minimale inspanning,
maximaal attent.