De leukste verjaardagcadeaus voor medewerkers

De leukste verjaardagcadeaus voor medewerkers

Lezen De leukste verjaardagcadeaus voor medewerkers Volgende Bedankt!

Als werkgever wil je graag laten zien dat je je medewerkers waardeert. Een van de manieren om dit te doen is door hen een persoonlijk cadeau te geven op hun verjaardag.

Bij Fleurtjedag weten we hoe belangrijk het is om de jarige job in het zonnetje te zetten, en daarom bieden we een breed scala aan cadeaus die passen bij elke medewerker. In deze blog delen we onze topcadeaus en laten we zien hoe onze service het gemakkelijk maakt om attent te zijn op ieder belangrijk moment.

De leukste verjaardagcadeaus voor een collega
Bij Fleurtjedag geloven we dat een persoonlijk cadeau het beste cadeau is. Daarom bieden we verschillende opties aan die bij elke medewerker passen. En schrijven we er altijd een persoonlijk kaartje bij.

Hier zijn een paar van onze favoriete cadeaus:

  1. Een smakelijk cadeau: Een verjaardagsfeestje zonder iets lekkers is geen  echt verjaardagsfeestje.  Een appeltaartje door de brievenbus, overheerlijke brownies of een feestelijk "Hieperdepieper"  chocoladepakket. Hier maak je de jarige job zeker te weten blij mee! 

  2. Borrelpakketten: een borrelpakket is ook een leuke en persoonlijke manier zijn om een collega te verrassen en te laten zien dat je zijn of haar inzet waardeert. Een  borrelpakket zorgt direct voor een gezellige sfeer; het kan meteen op tafel bij collega's, familie of vrienden. Je hebt de keuze uit verschillende soorten pakketten; bier, wijn,  alcoholvrij en verschillende hapjes en snacks. En een aantal borrelpakketten passen zelfs door de brievenbus!

  3. Bloemen:Tsja, bij  Fleurtjedag kunnen we de bloemen natuurlijk niet onbenoemd laten. Wie wordt er nu niet blij van een prachtige bos verjaardagsbloemen passend bij het seizoen. En het handige is; tegenwoordig verstuur je ook de mooiste bloemen door de brievenbus. Dan hoeft de ontvanger er niet voor thuis te zijn. En het is soms beter passend bij het budget. 

Hoe werkt het?
Bij Fleurtjedag maken we het gemakkelijk om attent te zijn op ieder belangrijk moment. Door de koppeling aan de hr-software is het gebruik maken van onze service binnen een kwartier geregeld. Je stelt je account in, je kiest de ontvanger(s) en schrijft je kaarttekst. En dan is het geregeld, je bezorgt jezelf en je medewerkers een goed gevoel.

Ook hoef je zelf niet meer de belangrijke gebeurtenissen bij te houden, dankzij onze gratis attentiedienst. En het invoeren van adressen is verleden tijd: alles staat veilig bij het gecertificeerde HR-systeem.


Bij Fleurtjedag weten we hoe belangrijk het is om attent te zijn op belangrijke momenten, zoals verjaardagen van medewerkers. Daarom bieden we verschillende cadeau-opties en maken we het gemakkelijk om gebruik te maken van onze service. Verras jouw medewerkers met een persoonlijk cadeau en laat zien hoeveel je hen waardeert.

Ps. zoek je een leuk verjaardagscadeau van ongeveer 15 euro?
Hier vindt je heel wat inspiratie en cadeautips.

Doorgaan met lezen