Veilige data-uitwisseling

koppeling met jouw HR-systeem

De cadeauservice van Fleurtjedag kan met behulp van een API-koppeling communiceren met verschillende HR-systemen. Een veilige manier van data-uitwisseling: alle benodigde gegevens staan in die hr-software en dat betekent dat je nooit meer lijsten met persoonsgegevens hoeft uit te draaien.

Vanuit het HR-systeem krijgen wij een signaal wanneer er een bijzonder moment plaatsvindt voor een van jouw medewerkers. Bijvoorbeeld bij een verjaardag, een jubileum of wanneer er een nieuwe collega start. Maar denk ook aan ziekte, vaste contracteringen, verhuizingen, geboorte en huwelijk.

Jij kiest bij welke bijzondere momenten van je medewerkers jij wilt stilstaan. Wij regelen de rest. Vandaag contact? Morgen geregeld.

gekoppeld aan jouw HR-systeem

Activeer de cadeauservice

1. Kies een cadeau in de shop
Voor iedere gelegenheid hebben we een ruime keuze aan cadeaus.
Heb je je keuze gemaakt klik dan op de knop "activeer de cadeauservice".
Kun je nog geen keuze maken? Of wil je maatwerk? Ga dan naar stap 2.

2. Meld je aan bij Fleurtjedag
Via dit formulier kun je je aanmelden bij Fleurtjedag.
Zodra je je hebt aangemeld, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

3. Het feest kan beginnen!
Je stelt, samen met ons eenmalig je account in en je zit gebakken. Je kiest de cadeaus die je wil laten bezorgen, wanneer (verjaardagen, jubilea en welke momenten jij dan ook maar belangrijk vindt), bij wie (op functie, afdeling, inclusief oproep- en invalkrachten of juist niet) en welke persoonlijke boodschap erbij mag.

Geniet van het gemak én loyale mensen. Laat je blijk van waardering, een felicitatie, een bedankje of een hart onder de riem met een gerust hart aan ons over. Zodat je mensen blij blijven.

met minimale inspanning

maximaal attent

Een jarige verrassen met een prachtige bos bloemen, een relatie bedanken voor de fijne samenwerking met een mooie wijn of de eerste werkdag van een nieuwe werknemer een feest maken met een heerlijke slagroomtaart. Dat wil je allemaal wel, maar dat kost tijd. Veel tijd. Het goede nieuws: dat is verleden tijd.

De signaleringsfunctie is de veel handigere vorm van de verjaardagskalender op de wc. Moeiteloos op de hoogte van bijzondere momenten, want je krijgt ruim op tijd een herinnering.

Wij hebben overal over nagedacht, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

jouw waardering, onze zorg

Jouw waardering maak je onze zorg. Je mensen een cadeau geven hoort leuk te zijn én te blijven. We snappen dat het een behoorlijke klus is om alle bijzondere momenten van je collega's te onthouden, een cadeau te vinden, een
kaartje te schrijven en alle administratie rompslomp eromheen te regelen. Precies daar maakt Fleurtjedag voor jou het verschil.

Wij het praktische, jij het plezier.

De voordelen van werken met Fleurtjedag

Fleurtjedag werkt samen met beveilgde HR-systemen. Een veilige manier van data uitwisseling: alle benodigde gegevens staan in die hr-software en dat betekent dat je nooit meer lijsten met persoonsgegevens hoeft uit te draaien. Vandaag contact? Overmorgen geregeld.

🎁 Mis geen enkel moment door het automatisch bezorgen van een cadeau
bij belangrijke gelegenheden
🎁 Profiteer van onze creativiteit, innovatie en oplettendheid: cadeaus die
passen bij je bedrijf, mensen en zelfs je huisstijl én veilige data-uitwisseling
🎁 Bespaar tijd en geld met dit slimme inkoopbeleid: eens per maand de
factuur betalen, waarvoor we rekening houden met jouw budget